Kinesisk massage & öronakupunktur kan hjälpa ditt barn med oro, ångest, koncentrationsstörningar,
spänningar, vredesutbrott,rädsla & oro. Magbesvär & ett lågt självförtroende , dålig självbild, prestationsångest & huvudvärk.
För barn & föräldrar som söker en naturlig terapiform, en väg till balans,utan biverkningar.
Kombinationen av massage & öronakupunktur är magisk.
Resultat visar sig mycket snabbt på barn, ofta redan efter första behandlingen.
(Då barnen ofta speglar oss vuxna kan det ibland vara bra att boka en behandling även för dig själv.)
Om ditt barn är under 8 år lär jag dig som förälder eller närstående till barnet hur göra vid olika typer av problem.
Vanliga besvär som behandlas med mycket goda resultat är sängvätning, oro, låg självkänsla, koncentrationsstörningar, sömnbesvär mm.
Massagen ges med kläderna på,barnet ligger på varm skön behandlingsbänk.
Du som vuxen sitter bredvid barnet.
Avslappningssaga eller fin musik finns att lyssna på.

Kinesisk baby/barn massage. Denna kinesiska massageform bygger på samma principer som akupunkturen och kan därmed inte jämföras med västerländsk spädbarnsmassage.

Barntuina som detta kallas, berör inte bara hud, muskler och skelett utan även organen och dess funktioner, vilka enligt TCM är kopplade direkt till psyket och anses vara den s.k. motorvägen till hjärnan. Det är via organen som intelligens och emotionell stabilitet kan utvecklas.
Tekniken har använts i över 700 år, en trygg och säker behandlingsform utan biverkningar som stärker bandet mellan dig och ditt barn för alltid.

Obs: Om ditt barn har någon västerländsk diagnos eller problematik ber jag att ni innan behandling kontaktar mig via mejl och lämnar en kort beskrivnig av problematiken för att undvika stress eller auskultation inför barnet.
Enligt lag får barn under 8 år ej behandlas med alternativa metoder och jag kommer därför att lära dig som anhörig eller närstående enkla metoder och tekniker som ni sedan lätt kan använda er av hemma. Behandlingen tar mellan 45-60 min.
Om barnet önskar finns alltid sk. avslappning/saga att lyssna på under massagen som görs med kläderna på. Det är massagesagor för att stärka självkänsla och självförtroende som tagits fram av barnpsykolog, de brukar vara väldigt uppskattade & finns för olika åldersgrupper.
Jag vill alltid att en vuxen närvarar vid barnbehandlingar och om du önskar kan du passa på att ta en öronakupunktur för din egen del under tiden.

Pris: 60 min 650 kr inkl öronakupunktur om barnet vill och är över 8 år.