”Jag har alltid hört ´kraften finns inom dig´ men har aldrig omfattat innebörden förrän jag provad Xin Ping. Med Sara som vägleder en rakt in i sitt innersta ursprungliga kraftfulla väsen finns inga gränser för vad en kan erövra. Jag är så glad och innerligt tacksam för att jag får slå följe med mig själv.”

/Anna

 

“Min huvudvärk började för ungefär sex år sen, efter en bakteriell hjärninflammation. En huvudvärk som jag sex år senare skulle få höra var kronisk. 23 år gammal med kronisk huvudvärk, jippi.  Jag började gå hos sjukgymnaster för att få lära mig hur jag skulle träna upp muskulaturen i nacken för att förhoppningsvis lindra värken något. Det hjälpte inte tyvärr. Efter ett ex antal mängder av huvudvärkstabletter och recept belagda preparat så började min mage säga ifrån, jag fick blödande magsår och magkatarr. Så det var nog runt då jag insåg att värken var ett faktum, det gick inte att bli av med, den var kronisk. Det var då några vänner till mig började prata om denna ”kines doktor”, en tjej i Sandviken som är helt otroligt. Det visade sig sen också att det var ju denna kines doktor min pappa gått till och blivit av med sin ryggvärk. Det lät för bra för att vara sant, men vem kan inte låta bli att tänka tanken ”om jag nu kanske skulle kunna bli av med värken.” Jag bokade en tid hos Sara, kom dit och mötes av en kvinna vars personlighet är utom denna värld. Och redan efter första behandlingen börjar jag känna skillnad, både i rygg, nacke och huvud, vem hade kunnat ana. Den behövdes egentligen bara 3 behandlingar på mig för att jag skulle känna mig bra! Bättre än jag känt på många många år. Och vet ni, det var inte i huvudet det onda satt utan någon helt annanstans.

Min ”kroniska” huvudvärk är idag som bortblåst, visst att jag känner av den då och då när jag är eller har varit stressad. Men inte alls som det dagliga jag hade förut. Så jag kan säga det utan att låta som en klyschig tv-shops reklam, Sara förändrade mitt liv. Hon är enorm och jag önska att alla fick chansen att träffa och få behandling av henne.”

/Elin

 

“Vår son är 10 år och har ADHD och läs- och skrivsvårigheter.  Han har svårt att koncentrera sig, hitta rätt i sina tankar och fokusera på ”rätt” saker. Han är också en försiktig kille som inte gärna testar nya saker förrän han vet att han fixar det. Detta hämmar honom i olika situationer och vi har ibland fått tvinga/muta honom att göra saker – som vi vet att han kommer att älska. T.ex åka rusch bana i badhuset och cykla i skogen. Några dagar efter första besöket hos Sara var vi till Parkbadet och lekte i stora bassängen när han tittar mot hopptornet och säger att han nog vill  hoppa från ”ettan”. Nu är det så att han inte gärna hoppar från kanten ens! Efter kort tvekan hoppar han och fortsätter länge, innan han avslutar med ett hopp ifrån ”trean”! Vilken skillnad!

I skolan har han börjat jobba mer, kan fokusera bättre och blir inte lika störd av sin omgivning som tidigare…  En annan sak som blivit bättre och till och med försvunnit är hans stamning,  i somras stammade han men inte längre! Han behöver påminnas att göra sina Sara-läxor, men gillar dem och på morgonen och kvällen gör vi dem tillsammans och har en mysig stund av närhet!”

/Eva

”Vill gärna dela med mej lite av mina erfarenheter efter behandlingarna hos Sara Welander på Traditionell Kinesisk Medicin, för detta har gett mej så otroligt mycket positivt! Jag har nu gått allt som allt 10 ggr sedan dagarna strax efter jul, med andra ord intensivt, det är endast den sista gången som vi börjat stretcha ut med 2 veckors mellanrum. Jag har en mångårig sjuk o skadehistoria bakom mej (ca 19 år) som innefattat whiplashskada, flertalet diskbråck i både nacke o rygg, samt en misstanke om den neuroimmuna sjukdomen ME/CFS, som innebar ständigt förlamande o sjuklig trötthet både fysiskt o mentalt, hormonella störningar, täta infektioner, ytterligare värk o smärtproblematik o mycket mer o som gjorde mej liggandes till väldigt stor del av dygnet i ibland långa perioder tidigare, även en svår D-vitaminbrist som orsakade väldigt mycket av detta också…med andra ord en väldigt nedgången kropp men som svarat mycket snabbt på behandlingarna.

Mina behandlingar hos Sara har bjudit på både mycket höga toppar o lika djupa dalar men nu känns det som att det börjar plana ut o skapats en viss balans. Jag har fått regelbunden akupunktur o koppning (plus lite annat vid nåt tillfälle), för mej har det inneburit att det dragit igång en stor läkningsprocess i kroppen, som också innefattat kortvariga försämringar men stegvis stora förbättringar. Jag har en mycket jämnare energitillgång o mina bakslag efter minsta lilla aktivitet blir inte alls så svåra som tidigare, jag har en mycket snabbare återhämtning, mindre värk o inte lika mycket grubblande! Sömnen är ännu inte helt tillfredställande men jag tror även det kommer att lossna mer o mer…Min andra behandling o min fjärde behandling glömmer jag inte i första taget, den andra var inte trevlig på några som helst vis efteråt, jag mådde verkligen jättedåligt hela den dagen i både kroppen o själen, fick dock förklarat av Sara att det är sånt som sker, då man kommer åt roten av problematiken o det brukar aldrig upprepas igen, det har det heller inte gjort! Den fjärde gången, då fick jag ett enormt energipåslag med så mycket sprittande glädje att jag inte visste var jag skulle ta vägen, UNDERBART!!!:)

En av gångerna blev jag totalt lealös i både kropp o själ, kunde knappt lyfta ett finger eller tänka på massor av timmar MEN ändå på ett skönt, avslappnande o behagligt vis. För min del har det blivit sämre de första dagarna efter en behandling i både värk o annat (det har hänt att även infektioner dragit igång) innan det vänt uppåt igen, ibland har det dessutom varit riktigt tuffa smärtpåslag. Jag är så oerhört tacksam att jag följde min tanke o känsla för att påbörja min behandling hos Sara o minst lika tacksam över att få förmånen att möta en helt fantastisk o underbar människa, som verkligen är skicklig på det hon gör o brinner för det dessutom! I allt detta, så händer det inte bara saker med ens fysiska kropp, för allt hänger ihop som vi alla vet, min ”resa” hade påbörjats ca 2 år innan detta möte o nu var det dags för nästa stora steg. Jag har dessutom som ett mycket stort plus i kanten av dessa behandlingar, rasat ca 7 kg i vikt på mindre än två månader, utan att jag gjort något för det…det var inte syftet med allt detta men en mycket välkommen bonus, då allt börjar ställa sej tillrätta i kroppen:) Så med andra ord, det händer fortfarande mycket i min kropp o jag har stor tilltro till både behandlingarna i sej o till Sara som terapeut, som för övrigt är en väldigt varm, inkännande, empatisk o ganska bestämd tjej med stor livserfarenhet, det i sej inger trygghet!

Mina förhoppningar är att kunna ”klättra upp” ytterligare några nivåer o med Sara i bakgrunden tillsammans med eget ansvar, så tror jag att det är möjligt i sinom tid…TACK fina Sara av hela mitt hjärta, mej får du gärna använda som nåldyna livet ut!:)”

/Tacksam!

 

“Innan jag träffade Sara var mitt liv i kaos. Inte pga att jag hade det jobbigt runt i kring mig utan jag kände snarare att allt var toppen. Stöttande man, två underbara pojkar, nytt hus och ett jobb jag trivdes med. Men trots detta så mådde jag så otroligt dåligt. I början på år 2012 så upptäcktes att jag hade problem med ämnesomsättningen och turerna blev många till olika doktorer på hälsovårdscentralen. Jag fick knapphändig information och en burk med piller med mig hem som jag skulle börja äta. Jag har aldrig gillat att äta tabletter. Så när jag nu blev ordinerad att börja äta levaksin så tyckte jag det kändes jobbigt. När jag dessutom snarare mådde ännu sämre av att börja äta dessa så började mitt livs kaos. Min kropp betedde sig som den aldrig gjort förr, jag orkade ingenting, kände mig hyperstressad, mitt hjärta gick på högvarv, jag kände mig likgiltig inför livet, ingenting kändes roligt. Det var som om någon slog undan fötterna på mig. Livet kändes meningslöst, varje dag var en ständig plåga.

Efter några veckor tog jag åter kontakt med hälsocentralen och när jag så berättade hur jag mådde av att börja medicinera mig så sa doktorn att mitt mående absolut inte kunde bero på levaksinet. Med detta som svar så blev mitt liv i allt mer kaos för var dag som gick. Vad höll på att hända? Var jag deprimerad? Allt kändes nattsvart, jag blev sjukskriven från jobbet, inte ens mina barn gjorde mig glad, varje dag var en plåga att genomlida. När jag återigen tog mig i kragen och tog kontakt med hälsocentralen igen och berättade för läkaren hur jag mådde så sa han att jag var inne i en depression!  Men så upplevde inte jag det.

Jag kände hela tiden att varje gång jag gick till hälsovårdscentralen så blev jag ännu mer vilsen i mitt mående. Så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer och försöka finna någon som lyssnade på mig och inte bara stirra sig blind på mina provsvar och den kryssutvärderingslappen (vet inte vad den kallas) jag alltid fick fylla i. Någon som verkligen skulle lyssna på vad jag hade att säga. Det enda som verkligen gjorde mig deprimerad var att kroppen inte betedde sig som jag ville, den levde sitt egna lilla liv, jag var inte herre över mitt hus. Hemsk känsla. Allt annat kändes bra. Det var då jag kom och tänka på en artikel jag läst i Annonsbladet om Sara och den kinesiska läran. Med inget att förlora så gick jag och bokade mig en tid, jag fick en tid ganska direkt, då jag tror att Sara redan då såg hur dåligt jag mådde.

Sara blev min vändpunkt, hon lyssnade! Första besöket satt vi och pratade i över en timme, jag fick berättade mitt och hon berättade och fick mig förstå vad som var fel och bäst av allt hon ordinerade INGA PILLER! Sara behandlade roten, inte symptomen till mina problem och gjorde mig hel igen. Hon gav mig ”verktyg” och små hemläxor som jag fick jobba på mellan besöken.

För mig är Sara guld värd, hon räddade mig och jag kommer att förevigt vara henne tacksam. En ödmjuk kvinna med en otrolig kunskap som jag varmt kan rekommendera.”

/Karin 36 år

 

“I början av 2011 kom jag för första gången i kontakt med Sara. Hade hört att hon var bra och jag är nyfiken på att prova på olika saker som har med personlig utveckling att göra. Jag gick dit för en konsultation och det blev början på många möten. Inte många för att jag är sjuk utan för att jag vill bli ”friskare”. Det händer fantastiska saker när jag är hos Sara. Jag ser det som min pensionsförsäkring att gå till henne och jag har rekommenderat henne till många av mina vänner.”

/Susanne

 

“What do you say about someone who survived the most nightmarish tragedy and loss imaginable, but who eventually bounced back to emotional health and balance and now focuses her life energy on helping others? Only one thing to call such a person……SuperSara!!  I reached out to Sara a year after the devastating tragedy to see how she was doing, and to really find out how she was able to go on. She responded…..”I have Faith, Hope and Dreams.”  These three words not only helped Sara survive and go forward in her life, they serve as an example for others who are inspired by Sara’s amazing inner-strength and fortitude.  SuperSara…..challenged in the most extreme way by a life catastrophe, now guiding others who seek health, inner peace, and balance in their lives.”

/Mark, USA